ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση όταν έρθει η ώρα

Καμμένος: Θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση όταν έρθει η ώρα
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την κυβέρνηση με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, άφησε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Σε ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κ. Καμμένος κατέστησε σαφές ότι το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο για τους Ανεξάρτητους Έλληνες και σημείωσε πως όταν έρθει η ώρα θα αποσυρθούν από την κυβέρνηση.

«Για εμάς το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο. Ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό. Εμείς όταν έρθει η ώρα, και αν έρθει, αυτή τη λαϊκή εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε. Την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό σημείωσε πως αυτοί που συμμετέχουν δεν είναι φασιστές, αλλά Έλληνες πατριώτες.

«Και μέσα στα συλλαλητήρια υπάρχουν και εκείνα τα στοιχεία που προσπαθούν αυτούς τους Έλληνες πατριώτες να τους αποτρέψουν» είπε ο κ. Καμμένος.


Υπενθυμίζεται, ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει αφήσει και στο παρελθόν να εννοηθεί ότι το κόμμα του θα αποσυρθεί από την κυβέρνηση. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παράσχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση σε κρίσιμα θέματα και σε νομοσχέδια.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ