Την Πέμπτη στη Βουλή η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία
Για την Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι προγραμματίστηκε η συζήτηση του αιτήματος της ΝΔ για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία και την απόφαση του Eurogroup.
Θα προηγηθεί ενημέρωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, για τα αποτελέσματα της συμφωνίας της 21ης Ιουνίου για την οποία ο ίδιος είχε δεσμευτεί.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αίτημά του ζητά τη διενέργεια προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, ώστε να απολογηθεί –όπως αναφέρει- ο Αλέξης Τσίπρας για τα δεινά που οι πολιτικές του επιλογές έφεραν στους πολίτες, αλλά και για τα δεσμά και τους περιορισμούς που δημιουργεί στις επόμενες κυβερνήσεις.
Ο Νίκος Βούτσης ενημέρωσε ακόμη, ότι μέχρι την Τετάρτη θα κατατεθεί ο "Κλεισθένης Ι", ο οποίος αναμένεται να ψηφιστεί μέχρι την λήξη των εργασιών της Ολομέλειας την ερχόμενη εβδομάδα.
Βέροια: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε ηλικιωμένη μετά από πυρκαγιά σε μονοκατοικία
23:47
«Ο Ντράγκι θα ήταν κατάλληλος ως ειδικός απεσταλμένος της ΕΕ στην Ουκρανία», λέει Ιταλός υφυπουργός
23:35
Γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ: «Ο εφιάλτης των Ιρανών σύντομα θα τελειώσει»
23:23
Οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν βομβαρδισμούς κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους σε όλη την Συρία
23:10