Τζανακόπουλος: Έχει κατεδαφιστεί το πολιτικό και αντιπολιτευτικό αφήγημα της ΝΔ
«Το πολιτικό αφήγημα και το αντιπολιτευτικό αφήγημα της ΝΔ έχει κατεδαφιστεί», τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, καλώντας τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη, να συμβιβαστεί με αυτό το γεγονός και τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στη χώρα. Σχολίασε ότι νωρίτερα στο κοινοβούλιο, ο κ. Χατζηδάκης «θύμωσε με την αλήθεια».
Ειδικότερα, σε δήλωση του ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «παρακολουθήσαμε πριν από λίγη ώρα τον κ. Χατζηδάκη να θυμώνει στο ελληνικό κοινοβούλιο με τον Ευρωπαίο Επίτροπο κ. Μοσκοβισί», για να τονίσει: «Ο κ. Χατζηδάκης όμως στην πραγματικότητα θύμωσε με την αλήθεια, θύμωσε με το γεγονός ότι ο κ. Μοσκοβισί είπε το αυτονόητο: Δεν υπάρχει 4ο μνημόνιο, ότι η Ελλάδα πέτυχε μια πολύ θετική συμφωνία για το ελληνικό χρέος, η οποία το καθιστά πλέον βιώσιμο».
Επιπλέον, σημείωσε ότι ο κ. Χατζηδάκης «θύμωσε όμως και με το γεγονός ότι η μεταμνημονιακή παρακολούθηση δεν θα γίνεται πλέον στη βάση των μέσων αλλά στη βάση των στόχων, ως προς τους οποίους θα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία από τη μεριά της ελληνικής κυβέρνησης».
Μοσκοβισί: Δεν έχουμε φετίχ με τη λιτότητα, δεν θα ξανάρθει η τρόικα
«Ο κ. Χατζηδάκης», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «αντί να θυμώνει, θα πρέπει πλέον να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι το πολιτικό αφήγημα και το αντιπολιτευτικό αφήγημα της ΝΔ έχει κατεδαφιστεί και να συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στη χώρα».
Τέιλορ Σουίφτ: Η νεότερη δημιουργός που μπαίνει στο Nashville Songwriters Hall of Fame 2026
23:38
Προσφυγή κατά του Τραμπ για την πώληση προνομιακής πρόσβασης στις αναρτήσεις του στο Truth Social
23:27
Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τηλεφωνική επικοινωνία Ρούμπιο - Γεραπετρίτη: Στενή η διμερής συνεργασία
23:25
Σεισμός στην Κολομβία: Γατάκι βγαίνει ζωντανό μέσα από τα συντρίμια
23:15