ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσακαλώτος: Για τη ΝΔ ο ευρωπαϊκός δρόμος συνεχίζεται με Όρμπαν και Κουρτς

Τσακαλώτος: Για τη ΝΔ ο ευρωπαϊκός δρόμος συνεχίζεται με Όρμπαν και Κουρτς
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σχόλιο για τις «συστάσεις» του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στον Ευρωπαίο επίτροπο Πιέρ Μοσκοβισί, να είναι πιο «προσεκτικός στις δημόσιες δηλώσεις του», έκανε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει αυστηρές συστάσεις στον Μοσκοβισί. Μάλλον για τη Νέα Δημοκρατία ο ευρωπαϊκός και φιλελεύθερος δρόμος συνεχίζεται με Όρμπαν και Κουρτς», έγραψε ο κ. Τσακαλώτος.

Νωρίτερα και το Μέγαρο Μαξίμου ανέφερε πως: «Μετά τον κ. Χατζηδάκη, ήρθε η σειρά του κ. Μητσοτάκη να κάνει παρατήρηση στον Ευρωπαίο επίτροπο, κ. Μοσκοβισί, που μίλησε για τη θετική οικονομική πορεία της χώρας και το τέλος των μνημονίων. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη εκεί στη ΝΔ».

Σημειώνεται πως κατά τη συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τον επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών υποθέσεων, του συνέστησε «να είναι πιο προσεκτικός κατά τις δημόσιες τοποθετήσεις του, σεβόμενος τις θυσίες που έχουν υποστεί οι Έλληνες, πόσο μάλλον τις εντελώς αχρείαστες που επιβλήθηκαν στους πολίτες τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά και εκείνες που δυστυχώς έχει υπογράψει η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου για το προσεχές διάστημα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ