Λεβέντης: Η συμφωνία με την πΓΔΜ θα ακυρωθεί από τον κόσμο
Την άποψη ότι η συμφωνία για την πΓΔΜ θα ακυρωθεί από τον κόσμο εξέφρασε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, προσθέτοντας ότι «κινείται αντίθετα από τα συμφέροντα του ελληνικού λαού».
Επίσης, ανέφερε ότι «η συμφωνία μπορεί να περάσει στη Βουλή, δεν θα περάσει στην κοινωνία. Ο λαός θα την ανατρέψει δεν θα την αποδεχτεί, αλλά αυτό θα οδηγήσει σε νέο εθνικό διχασμό».
Για τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Λεβέντης δήλωσε στο Kosmostv πως η Ένωση Κεντρώων θα στείλει στο πρώτο κόμμα, μετά τις εκλογές, τις θέσεις της και συμπλήρωσε:
Αν συμφωνήσουμε στην υλοποίηση των θέσεων μας, τότε θα στηρίξουμε την κυβέρνηση με τη θετική μας ψήφο, χωρίς να ζητάμε ανταλλάγματα και καρέκλες εξουσίας.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 69χρονο για παρενόχληση 24χρονης μέσα σε κατάστημα ψιλικών
13:01
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
LIVE Μητσοτάκης στο Συνέδριο ΝΔ: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027 έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας
12:55
ΚΟΣΜΟΣ
Ανάρτηση-μήνυμα Τραμπ στο Ιράν: «Ήταν ήρεμα πριν την καταιγίδα» - Η ΑΙ φωτογραφία
12:52
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γιούνκερ στο Συνέδριο ΝΔ: Κυριάκο είσαι ένας σπουδαίος πρωθυπουργός
12:42
CULTURE