Κυβερνητικός αξιωματούχος: Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την ένδεια των επιχειρημάτων του
Για ένδεια επιχειρημάτων από πλευράς του Κυριάκου Μητσοτάκη μίλησε κυβερνητικός αξιωματούχος, μετά τη σφοδρή σύγκρουση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.
Όπως ανέφερε ο εν λόγω αξιωματούχος, ο κ. Μητσοτάκης «προκάλεσε συζήτηση για την οικονομία αλλά δεν είπε τίποτα για το βιώσιμο χρέος και την καθαρή έξοδο από τα μνημόνια».
«Έβγαλε ψεύτες το σύνολο των Ευρωπαίων αξιωματούχων και αναλυτών και επιβεβαίωσε το ανατριχιαστικό και αντικοινωνικό πρόγραμμα της ΝΔ, που προϋποθέτει περικοπές στις συντάξεις, συντριβή της εργασίας και διάλυση του κοινωνικού κράτους» τόνισε ο ίδιος αξιωματούχος, και συμπλήρωσε: «Και τελικά κατέληξε να απολογείται για τις offshore που χρηματοδότησαν την εταιρία της συζύγου του και τις ιδιαίτερες σχέσεις του με τον κ. Χριστοφοράκο της Siemens και τον κ. Φρουζή της Novartis. Μνημονιακότερος των μνημονιακών, μίζερος απέναντι στην επιτυχία της χώρας, τζάμπα μάγκας και βαθιά διαπλεκόμενος. Εκπροσωπεί επάξια δηλαδή, ακριβώς αυτό που καταφέρνει να αφήσει πίσω της η Ελλάδα».
Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν αυξήσεις στον κατώτατο μισθό από τον Απρίλιο
01:00
Πότε ξεκινά η αποστολή των πρώτων εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ - Ποιοι έχουν απαλλαγή για δύο χρόνια
00:30
Κατερίνη: Ελεύθερος με περιοριστικό όρο ο 16χρονος που συνελήφθη για πλαστά χαρτονομίσματα
23:57
Ο Τραμπ θέτει ορίζοντα... 40 ημερών στον πόλεμο - Το Ιράν βάζει «φωτιά» στα καύσιμα μέσω του Κόλπου
23:50