ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Καμμένος - Τάκης Μπαλτάκος ιδρύουν νέο κόμμα

Δημήτρης Καμμένος - Τάκης Μπαλτάκος ιδρύουν νέο κόμμα

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος αποχώρησε προ λίγων εβδομάδων από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, και ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος, ιδρύουν νέο κόμμα.

Σε ανακοίνωσή τονίζεται η πρόθεση τους «για την ίδρυση ενός δεξιού κόμματος με περαιτέρω σκοπό την διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ’ ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας».

Η ίδια ανακοίνωση τονίζει πως πρόεδρος του νέου αυτού κόμματος θα είναι ο κ. Καμμένος, ο οποίος χθες παραιτήθηκε και από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής, ενώ ο κ. Μπαλτάκος θα διατελέσει γενικός γραμματέας.

«Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας.

Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού.

Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας.

Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας.

Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το ''Μακεδονία ξακουστή''», τονίζεται στην ανακοίνωση που καταλήγει αναφέροντας: «Και παρά δύναμιν τολμηταί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ