ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά σε κυβέρνηση: Όσα κόλπα κι αν κάνετε οι πολίτες θα σας μαυρίσουν, τελειώσατε

Γεννηματά σε κυβέρνηση: Όσα κόλπα κι αν κάνετε οι πολίτες θα σας μαυρίσουν, τελειώσατε

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ότι επιχειρεί με κόλπα και μαγειρέματα να εξυπηρετήσει κομματικές της σκοπιμότητες εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η Φώφη Γεννηματά, ζητώντας εκλογές εδώ και τώρα. 

«Τελειώσατε, όσα κόλπα και κάλπες και αν στήσετε, ο κόσμος θα σας μαυρίσει, δεν σας σώζει τίποτα», είπε και απευθυνόμενη προσωπικά στον πρωθυπουργό ότι είναι άξιος συνεχιστής της Δεξιάς.

Η επικεφαλής της ΔΗΣΥ κατήγγειλε εργαλειοποίηση των αυτοδιοικητικών εκλογών και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου ευτελίζει την απλή αναλογική και συκοφαντεί τον Κλεισθένη, που υπήρξε θεμελιωτής της αθηναϊκής δημοκρατίας.

Σε ό,τι αφορά στην κατάτμηση της Β’ Αθηνών και της Περιφέρειας Αττικής, η ΔΗΣΥ θα την στηρίξει, καθώς αποτελεί δική τους πρόταση και απαίτηση των πολιτών, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση νομοθετεί αποσπασματικά και με σκοπιμότητες. «Λέμε όχι Κλεισθένη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά ναι μεγάλες αλλαγές, λέμε όχι στις μεθοδεύσεις και τα εκλογικά μαγειρέματα και ναι στις εκλογές εδώ και τώρα», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ