ΣΥΡΙΖΑ: Η κ. Μπακογιάννη βάζει στη ζυγαριά ανθρώπινες ζωές
«Η κ. Μπακογιάννη βάζει στη ζυγαριά ανθρώπινες ζωές». Αυτό το σχόλιο κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, η οποία σε συνέντευξή της τόνισε πως πρέπει να εκδοθούν στην Τουρκία οι 9 Τούρκοι που συνελήφθησαν στην Αθήνα και φέρεται να σχεδίαζαν επίθεση κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Οι 8 πραξικοπηματίες δεν πρέπει να απελαθούν γιατί δεν θα έχουν δίκαιη δίκη. Οι 9 Τούρκοι συλληφθέντες πρέπει να απελαθούν γιατί για αυτούς θα υπάρχει δίκαιη δίκη, αποφάσισε η κ. Μπακογιάννη προεξοφλώντας αποφάσεις των αρμόδιων υπηρεσιών», τονίζει το κόμμα σε ανακοίνωση του.
Ολοκληρώνοντας, η ίδια ανακοίνωση σημειώνει πως «δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί η κ. Μπακογιάννη ζητά πράγματα που ούτε η Τουρκία δεν έχει θέσει. Έξαλλου η δήλωση της έρχεται λίγες μέρες μετά την επίσκεψη της στην Τουρκία...».
Προσλήψεις μέσω «Ergani app» από τους εργοδότες: Με ποιον τρόπο γίνεται η διαδικασία από το κινητό
01:00
Voucher στους βρεφονηπιακούς σταθμούς: Τι ισχύει για τις πολύτεκνες οικογένειες
00:30
Ο Ντέιβ Μπατίστα, νέος υποψήφιος για τον ρόλο του Kratos στο «God of War»
23:59
Ισραήλ: Ο στρατός θα συνεχίσει «να δρα προληπτικά» στη Γάζα, λέει ο αρχηγός του γενικού επιτελείου
23:50