Καμμένος: Δεν συμπαθώ τον Γιούνκερ, αλλά δεν ήταν μεθυσμένος στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, παίρνει θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει στους ευρωπαϊκούς κόλπους για το αν η εικόνα του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ ήταν αποτέλεσμα μέθης ή προβλήματος υγείας.
Μέσω twitter, ο κ. Καμμένος τονίζει πως παρότι δεν «συμπαθεί» τον Γιούνκερ, εκείνη την ημέρα αντιμετώπιζε πράγματι πρόβλημα υγείας και είναι «άδικη η επίθεση που δέχεται».
«Ο Γιούνκερ πολλές φορές μου έχει επιτεθεί άδικα ,δεν τον συμπαθώ, όμως οφείλω σαν αυτόπτης μάρτυρας στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ που έτυχε να είμαι δίπλα του μετά την φωτό να πω ότι τον μετέφεραν με καροτσάκι λόγω οσφυαλγίας και όχι λόγω μέθης είναι άδικη η επίθεση που δέχεται».
Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κατά τη διάρκεια της οικογενειακής φωτογραφίας, αποτυπώθηκε να παραπατά, ενώ χρειάστηκε βοήθεια για να κατέβει τα σκαλιά του βάθρου που είχε στηθεί για την φωτογραφία.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως και πολλοί ευρωπαίοι ηγέτες, διαβεβαίωσαν, μετά τα πολλά καυστικά σχόλια που υπήρξαν, πως ο Γιούνκερ αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.
Σύνδρομο της Αβάνας: Οι ΗΠΑ κατέβαλαν τις πρώτες αποζημιώσεις στα θύματα της μυστηριώδους ασθένειας
09:21
Hellenic Train: Διακοπή της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας μεταξύ Θεσσαλoνίκης - Λιτοχώρου λόγω φωτιάς
09:17
Ο «πατέρας» της σύγχρονης ρομποτικής στο CNN Greece: Τα ανθρωποειδή απέχουν ακόμη πολύ
09:12
Τζ. Πολ Γκέτι: Ο δισεκατομμυριούχος που δεν ένιωσε ποτέ «πλούσιος»
09:00