Παπαδημούλης: Προσβλητική η δήλωση του Σουηδού πρώην πρωθυπουργού
Προσβλητική και προκλητική χαρακτηρίζει τη δήλωση του Σουηδού πρώην πρωθυπουργού Καρλ Μπιλντ για την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη προς Ελλάδα για τις φονικές πυρκαγιές, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Την καλύτερη απάντηση στον κυνισμό του συντηρητικού πολιτικού τη δίνει η ΕΕ προς τη δοκιμαζόμενη από τις πυρκαγιές Σουηδία», επισημαίνει ο κ. Παπαδημούλης σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Σημειώνεται πως με δύο αναρτήσεις του στο Twitter ο Καρλ Μπιλντ είχε αναφέρει:
«Φρικτός ο απολογισμός των νεκρών στις πολύ επικίνδυνες πυρκαγιές στην Ελλάδα. Οι χώρες της ΕΕ έρχονται να βοηθήσουν. Πάλι. Επίσης, η Λετονία και η Ελλάδα ζητούν τώρα βοήθεια από την ΕΕ για την καταπολέμηση των πυρκαγιών. Ένα απαιτητικό καλοκαίρι».
SPONSORED
Καλαμάτα: Ηλεκτρικό πατίνι με ανήλικους παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή γυναίκα
12:03
«Πράσινο φως» στον μεγαλύτερο αντίπαλο του Στάρμερ να θέσει υποψηφιότητα στις ενδιάμεσες εκλογές
11:52
Ποιοι πάνε «ταμείο» από τις 18 Μαΐου - Μπαράζ πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ
11:42
Νέα παρέμβαση Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ: Τα προβλήματα της κοινωνίας είναι οι αντίπαλοί μας
11:33