ΣΥΡΙΖΑ: Οι απειλές των θαυμαστών του Χίτλερ δεν μας τρομάζουν
«Δεν περιμέναμε από τους υπόδικους της νεοναζιστικής συμμορίας, αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον τόπο, να κρύψουν την ιδεολογία τους, το πολιτικό τους παρελθόν και το εγκληματικό τους παρόν» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του χρυσαυγίτη βουλευτή Χ. Παππά, από το βήμα της Βουλής.
«Η τρομοκρατία και οι απειλές των μισάνθρωπων θαυμαστών του Χίτλερ δεν μας τρομάζουν αλλά μας δυναμώνουν» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια ανακοίνωση.
Σημειώνεται ότι Χρήστος Παππάς,με αφορμή την τροπολογία για την κατεδάφιση των αυθαιρέτων, δήλωσε στη Βουλή: «Κάτω τα χέρια σας από την Μακρόνησο, μπορεί να σας χρειαστεί. Ό,τι είναι να γκρεμιστεί, θα γκρεμιστεί με κοινωνική εργασία», προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.
Σε ισχύ τα μέτρα για τον αφθώδη πυρετό στη Μυτιλήνη - Τι προβλέπεται για ζώα, γάλα και κρέας
21:05
Νετανιάχου: Θα συνεχίσουμε όσο χρειαστεί - Το Ιράν δεν έχει πλέον ικανότητα εμπλουτισμού ουρανίου
21:01
Ιταλία: «Χωρίς εκεχειρία δεν θα μπει κανείς στα Στενά του Ορμούζ»
20:54
24ωρη απεργία των σιδηροδρομικων την Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημέρα έναρξης της δίκης για τα Τέμπη
20:45