ΝΔ: Βούτσης και Κουρουμπλής έδιναν εντολή να μη γίνουν κατεδαφίσεις
Έγγραφα τα οποία αφορούν την περίοδο 2015 όταν οι τότε υπουργοί Εσωτερικών Νίκος Βούτσης και Παναγιώτης Κουρουμπλής, ζητούσαν αναβολή κατεδαφίσεων, παρουσίασε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη σε εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.
Τα δύο έγγραφα φέρουν τις υπογραφές του νυν προέδρου της Βουλής και του νυν υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Η Μαρία Σπυράκη κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να κρύψει την ευθύνη της για τις φονικές πυρκαγιές.
Την ίδια ώρα, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του κόμματος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με δική της ευθύνη αναβάλλεται επί 3,5 χρόνια η εκτέλεση 1639 αμετάκλητων αποφάσεων κατεδάφισης στην Αττική, οι οποίες έχουν κριθεί στον ανώτατο δικαστικό βαθμό».
Ιράν σε ΗΠΑ: «Δεν υπάρχει περιορισμένο πλήγμα - Θα θεωρηθεί πράξη επιθετικότητας»
12:29
Λαγάνα 70 κιλών κατασκευάστηκε σε φούρνο στα Χανιά: Έχει μήκος τέσσερα μέτρα (vid)
12:19
Γεραπετρίτης για Ιράν: Να εξαντληθεί κάθε διπλωματικό μέσο για να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση
12:09
Αντιδράσεις από Πολωνία και Γερμανία για το ουγγρικό «μπλόκο» στις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Μόσχας
12:06