Προσγειώθηκε στην Αθήνα ο Φρ. Ολάντ - Τον υποδέχθηκε ο Αλ. Τσίπρας
Στην Αθήνα αφίχθη λίγο μετά τις 17:00 το αεροπλάνο που μεταφέρει τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ, στο πλαίσιο διήμερης επίσημης επίσκεψής του ως προσκεκλημένου του Έλληνα προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.
Τον Γάλλο πρόεδρο υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ο Αλέξης Τσίπρας. Οι τρεις βασικοί υπουργοί που τον συνοδεύουν είναι ο υπουργός Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν, η υπουργός Παιδείας, Ναζάτ Βαλό-Μπελκασέμ και η υπουργός Πολιτισμού, Φλερ Πελερέν.
Την αποστολή συμπληρώνει μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών. Το αυτοκίνητο με τον Γάλλο πρόεδρο κατευθύνθηκε στο Σύνταγμα όπου κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο.
Κατόπιν ο κ. Ολάντ και η πολιτική συνοδεία του μετέβησαν στο Προεδρικό Μέγαρο για την τελετή επίσημης υποδοχής από τον Προκόπη Παυλόπουλο.
SPONSORED
Κρήτη: Με σκυμμένο το κεφάλι στον εισαγγελέα ο 37χρονος Παλαιστίνιος - Η ομολογία και τα εκρηκτικά
11:26
Τι είναι το Posokanei - Πότε ενεργοποιείται η νέα εφαρμογή για τις τιμές στα σούπερ μάρκετ
11:23
Live: Εκρήξεις στην Τεχεράνη - Οι Φρουροί της Επανάστασης χτύπησαν πετροχημικό εργοστάσιο στη Χάιφα
11:23
To Παγκόσμιο έρχεται με σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr
11:21