Οργισμένη αντίδραση του πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα για τη μεταγωγή Κουφοντίνα
Την οργισμένη αντίδραση του πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ντέιβιντ Πιρς, προκάλεσε τη Δευτέρα (06/08/2018) η απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για τη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές του Βόλου.
Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο κ. Πιρς διερωτάται υπό ποιες συνθήκες αποφασίστηκε η μεταφορά του «Λουκά» στις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας αλλά και για τις άδειες που κατά καιρούς έχει λάβει ο καταδικασμένος σε 16 φορές ισόβια εκτελεστής της «17 Νοέμβρη».
«Δεν το καταλαβαίνω. Ο Κουφοντίνας είναι ένας καταδικασμένος τρομοκράτης, υπεύθυνος για τον θάνατο Ελλήνων, Τούρκων, Βρετανών και Αμερικανών πολιτών. Πρέπει να μείνει στην φυλακή, σε αληθινή φυλακή, και να εκτίσει ισόβια. Χωρίς άδειες, χωρίς φάρμες. Οι μέρες του έχουν τελειώσει», αναφέρει ο κ. Πιρς.
Δείτε το σχετικό tweet:
Συγκλονίζει η τελευταία συνομιλία της Ελληνίδας αεροσυνοδού πριν τη μοιραία πτήση στην Τουρκία (vid)
23:18
Σοβαρό τροχαίο στην Αχαΐα: Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες (pics)
23:08
ΑΝΑΛΥΣΗ CNNi: Η σκιά της Ρωσίας απλώνεται πάνω από την Ευρώπη - Ο κίνδυνος πολέμου είναι και πάλι υπαρκτός
23:07
Hellenic Train: Καθυστέρηση άνω των δύο ωρών στο δρομολόγιο Αθήνα–Θεσσαλονίκη λόγω βλάβης στη σήραγγα Όθρυος
22:51