Παππάς: Τα αίτια της τραγωδίας στο Μάτι είναι πολύ βαθιά
Τα αίτια της τραγωδίας στο Μάτι είναι πολύ βαθιά τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ο οποίος δεν δίστασε να παραδεχθεί πως έγιναν λάθη στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός έκανε λόγο για πρωτόγνωρες συνθήκες, εξηγώντας πως στην στεριά κατά τη διάρκεια της επιχείρησης των Αρχών καταγράφηκαν άνεμοι εντάσεως 10-11 μποφόρ.
Ο ίδιος, αναφερόμενος στο κύμα αποπομπών και παραιτήσεων που ακολούθησε την τραγωδία, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση χειρίστηκε το θέμα με υπευθυνότητα, ενώ, παράλληλα, εξαπέλυσε βολές προς την αντιπολίτευση, σημειώνοντας πως υπάρχει μία προσπάθεια «πολιτικής εργαλειοποίησης».
Αναφορικά με το ζήτημα των αυθαιρέτων, ο κ. Παππάς δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσουν οι κατεδαφίσεις, ενώ, ακόμη, τόνισε πως το ζήτημα θα αντιμετωπιστεί με την ύψιστη ωριμότητα.
Η κυβέρνηση έκανε την αυτοκριτική της ως όφειλε και μάλιστα με πρώτον απ' όλους τον πρωθυπουργό, σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του επί της τραγωδίας.
Ποιες περιοχές έλαβαν τα μεγαλύτερα ποσά από το επίδομα θέρμανσης - Πότε είναι η επόμενη δόση
04:00
Ποιους πολίτες αφορά η τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026 - Ποια τα ποσά
03:00
Δημόσιοι υπαλλήλοι: Τι κερδίζουν μετά τις φοροελαφρύνσεις
02:00
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00