ΝΔ: Ενθαρρυντική, έστω και καθυστερημένα, η σύσταση νέου οργάνου Πολιτικής Προστασίας
Ενθαρρυντικό χαρακτηρίζει το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός υιοθέτησε την ανάγκη σύστασης νέου οργάνου Πολιτικής Προστασίας, η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, ασκώντας παράλληλα κριτική για τα πρόσωπα που επελέγησαν για να διαδεχθούν τους επικεφαλής της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας.
«Είναι ενθαρρυντικό που ο πρωθυπουργός, έστω και με καθυστέρηση, υιοθέτησε την αυτονόητη ανάγκη σύστασης ενός νέου οργάνου Πολιτικής Προστασίας με στελέχη που θα επιλεγούν με αξιοκρατικά κριτήρια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού και προσθέτει:
«Αν αυτή, ωστόσο, είναι η βούληση του κ. Τσίπρα, ας εξηγήσει γιατί μόλις τις προηγούμενες μέρες τοποθέτησε ως νέους επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας πρόσωπα που έχουν να επιδείξουν ως σημαντικότερο προσόν τους την κομματική τους προσήλωση στο ΣΥΡΙΖΑ».
Αφέθηκε ελεύθερος ο έκπτωτος πρίγκιπας Άντριου μετά τη σύλληψή του
21:29
Η μυστική επιχείρηση που οδήγησε στη σύλληψη του πρώην πρίγκιπα Άντριου
21:26
Τουρκία: Η Μαύρη Θάλασσα βγήκε στη στεριά - Οδηγοί ξαφνιάστηκαν από το φαινόμενο (vid)
21:13
Το Όσλο διαψεύδει ότι συμφώνησε σε εκδήλωση για την Παλαιστίνη μαζί με το Συμβούλιο Ειρήνης
21:04