Συγχαρητήρια Τσίπρα στον Τσιτσιπά
Τα θερμά του συγχαρητήρια προς τον Στέφανο Τσιτσιπά απευθύνει ο πρωθυπουργός, με ανάρτησή του στο Twitter.
«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με την άξια θαυμασμού πορεία του, αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους νέους Έλληνες αθλητές. Θερμά συγχαρητήρια Στέφανε για τις σημαντικές νίκες που ήδη έχεις σημειώσει, ευχόμαστε καλή επιτυχία στον τελικό!» γράφει ο Αλέξης Τσίπρας.
O εκπληκτικός για ακόμη μια φορά Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε πάλι με ανατροπή να νικήσει και τον Κέβιν Άντερσον, νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη και να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του, στον τελικό του Rogers Cup, που διεξάγεται στο Τορόντο.
Ο Τσιτσιπάς έγινε ο πρώτος τενίστας εκτός των κορυφαίων της παγκόσμιας κατάταξης που θα είναι φιναλίστ στον τελικό του Rogers Cup, αφότου ο Νίκολας Κίφερ είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση στο Τορόντο το 2008 (ηττήθηκε από τον Ραφαέλ Ναδάλ).
SPONSORED
Το Ιράν απειλεί με χτυπήματα και πέρα από τη Μέση Ανατολή: «Θα σας συντρίψουμε»
11:12
Τραυματισμένο ζαρκάδι διασώθηκε στην Άμφισσα - Οδηγίες για την προστασία του είδους
11:05
Μυτιλήνη: Στη φυλακή οι Τούρκοι που είχαν στο αυτοκίνητο πάνω από 200 σφαίρες
10:59
ΔΕΗ: Δεν θα γίνουν δεκτές οι προσφορές κάτω των 18,63 ευρώ/μετοχή - Στα 4,25 δισ. ευρώ ο «στόχος»
10:58