Ο Τσίπρας αποχαιρετά τον Σαμίρ Αμίν
Τον κορυφαίο οικονομολόγο και θεωρητικό του μαρξισμού, Σαμίρ Αμίν, που έφυγε από τη ζωή, αποχαιρετά ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας ότι οι αναλύσεις του είναι τροφή σκέψης και έμπνευση δράσης για όλους τους αριστερούς και τις αριστερές.
«Ο Samir Amin, κορυφαίος οικονομολόγος και θεωρητικός του μαρξισμού, είδε από νωρίς την ανάγκη ριζοσπαστικοποίησης του συνόλου της αριστεράς προκειμένου να αντιμετωπίσει τον καταστροφικό, για το περιβάλλον και τους ανθρώπους, καπιταλισμό τη εποχής μας. Οι αναλύσεις του είναι τροφή σκέψης και έμπνευση δράσης για όλους τους αριστερούς και τις αριστερές. Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό», έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter ο κ. Τσίπρας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση απέναντι στον αγροτικό κόσμο να προσέλθει σε έναν έντιμο διαλογο χωρίς επιτηδειες ασάφειες
14:16
ΕΛΛΑΔΑ
Χάρτες του Meteo καταγράφουν πού θα πέσουν χιόνια παραμονή Πρωτοχρονιάς - Στα «λευκά» και η Αττική
14:10
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Οι ΑΠΕ μειώνουν το ενεργειακό κόστος για τα ευάλωτα νοικοκυριά - Το πρόγραμμα «Απόλλων»
14:07
ΕΛΛΑΔΑ
Τέλος στα χάρτινα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη από την 1η Ιανουαρίου
14:06
ΕΛΛΑΔΑ