Γεννηματά για δύο Έλληνες στρατιωτικούς: Περιμένουμε με λαχτάρα να τους καλωσορίσουμε
Την «απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών μετά από 5 μήνες αδικαιολόγητης φυλάκισης», χαιρετίζει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, χαρακτηρίζοντας τη σημαντική, θετική εξέλιξη.
«Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να πράξει όλες τις απαραίτητες πολιτικές, διπλωματικές και νομικές ενέργειες προκειμένου να λήξει οριστικά η περιπέτειά τους», τονίζει η κ. Γεννηματά και συγχαίρει τους ίδιους και τις οικογένειές τους για την υπομονή και την καρτερικότητα που επέδειξαν.
«Περιμένουμε με λαχτάρα να τους καλωσορίσουμε στην πατρίδα» επισημαίνει καταληκτικά η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση απέναντι στον αγροτικό κόσμο να προσέλθει σε έναν έντιμο διαλογο χωρίς επιτηδειες ασάφειες
14:16
ΕΛΛΑΔΑ
Χάρτες του Meteo καταγράφουν πού θα πέσουν χιόνια παραμονή Πρωτοχρονιάς - Στα «λευκά» και η Αττική
14:10
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Οι ΑΠΕ μειώνουν το ενεργειακό κόστος για τα ευάλωτα νοικοκυριά - Το πρόγραμμα «Απόλλων»
14:07
ΕΛΛΑΔΑ
Τέλος στα χάρτινα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη από την 1η Ιανουαρίου
14:06
ΕΛΛΑΔΑ