ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Σκάρλετ Γιόχανσον στο… πλευρό του Τσακαλώτου: Το χιουμοριστικό μπλουζάκι του ΥΠΟΙΚ

Η Σκάρλετ Γιόχανσον στο… πλευρό του Τσακαλώτου: Το χιουμοριστικό μπλουζάκι του ΥΠΟΙΚ
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Aνεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ απέδειξε πως διακατέχεται ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος αφού εμφανίστηκε με μια μπλούζα που προκάλεσε αίσθηση. 

Ο κ. Τσακαλώτος που βρίσκεται για διακοπές στην Πρέβεζα επέλεξε να φορέσει ένα t-shirt που απεικόνιζε τον ίδιο και την… Σκάρλετ Γιόχανσον, σε μια έξοδό του σε εστιατόριο της περιοχής.

Σε σχόλια πάντως θαμώνων, ο υπουργός ανέφερε ότι το μπλουζάκι ήταν δώρο φίλων του για τα γενέθλιά του.

tsakalwtos

Υπενθυμίζεται πως στις 16 Μαρτίου 2017 ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θέλοντας να σχολιάσει όσα έλεγε ο πρόεδρος της ΝΔ για πλεόνασμα 2%, στη Βουλή, αναφέρθηκε στη διάσημη ηθοποιό.

tsakalwtos3

«Ο Μητσοτάκης είπε ότι ο θέλει πλεόνασμα 2% και εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά...», είπε ο υπουργός Οικονομικών με τον Γιώργο Αμυρά από το Ποτάμι να του φωνάζει: «Χώρισε η Σκάρλετ, είναι ελεύθερη».

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ ενημερώθηκε μάλιστα για την επιθυμία του ΥΠΟΙΚ. «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γινόμουν θέμα συζήτησης στη βουλή των Ελλήνων, αλλά έγινε και αυτό», είπε χαμογελώντας η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Σε βίντεο που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η διάσημη ηθοποιός, πρόσθεσε: «Μου φαίνεται πολύ αστείο. Θα πρέπει να καταγραφεί και αυτό κάπου».

Φωτογραφίες: prevezatoday.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ