ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Γρηγοράκου για τον Κουρουμπλή ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας
«Οι νέες δηλώσεις του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδα Γρηγοράκου για τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «προσβάλλουν τους ανθρώπους με αναπηρία που δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα μέσα στην κοινωνία».
«Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ μετά τις δηλώσεις του στον Σκάι στις 19/08 επανέλαβε την ίδια ρατσιστική φρασεολογία χτες στον Real FM, συνδέοντας την "αριστεία" (!) με το γεγονός ότι ο υπουργός είναι τυφλός και δεν μπορούσε εξαιτίας αυτού του γεγονότος να ασκήσει τα καθήκοντά του στο ατύχημα στον Σαρωνικό».
Στο ίδιο ανακοινωθέν, σημειώνεται ότι:
Οι επικίνδυνες δηλώσεις του κ. Γρηγοράκου προσβάλλουν τους ανθρώπους με αναπηρία που δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα μέσα στην κοινωνία και δεν ανέχονται από κανέναν να τους θεωρεί πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Προσβάλλουν το σύνολο των δημοκρατικών, φιλελεύθερων και προοδευτικών πολιτών και όλους όσοι αγωνίζονται για μια κοινωνία ισότητας και δικαιωμάτων.
Ο ΣΥΡIZA τονίζει ότι οι δηλώσεις αυτές: «Εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κ. Γεννηματά που δεν έχει ακόμα καταδικάσει τις δηλώσεις αυτές, παρά και τη χτεσινή ανακοίνωση της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών. Περιμένουμε να το πράξει άμεσα».
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Ήταν ένα είδους σοκ για την επιστημονική κοινότητα»: Το ατύχημα Τσερνόμπιλ και το μέλλον της πυρηνικής ενέργειας
01:15
Youth Pass: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το voucher των 150 ευρώ - Μέχρι πότε οι αιτήσεις
01:00
Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων: Πώς θα κερδίσετε έκπτωση φόρου
00:30
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: 10 εμβληματικές φωτογραφίες - Τι απέγιναν οι πρώτοι φωτορεπόρτερ
00:15