Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε για άλλη μια φορά εμπαθής
Με μια σκωπτική ανακοίνωση σχολιάζει σημερινή συνέντευξη του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, αναφέροντας ότι όταν ο λαός ακούει για σαρωτικές μεταρρυθμίσεις, νέο ασφαλιστικό νόμο και ανταγωνιστικότητα από τον κ. Μητσοτάκη ξέρει ότι τον περιμένουν «απολύσεις, μειώσεις μισθών, ιδιωτική ασφάλιση και απορρύθμιση».
Απαντώντας στη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εφημερίδα «Τα Νέα», το Μαξίμου λέει ότι «ο κ. Μητσοτάκης μας βγάζει από τον κόπο να αναδεικνύουμε τις ανατριχιαστικές πλευρές της πρότασής του για τη χώρα, αφού το κάνει μόνος του».
Υπογραμμίζει δε, ότι «αυτό είναι το μνημόνιο του κ. Μητσοτάκη, που εμφανίστηκε για άλλη μια φορά εμπαθής, αλαζονικός, φίλος των ολιγαρχών και κυρίως ακροδεξιός».
«Μακάρι να έδινε συνεντεύξεις συχνότερα» καταλήγει λέγοντας η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.
SPONSORED
Κάγια Κάλας: «Ενισχύεται η επιχείρηση ASPIDES - Αν χρειαστεί, θα επεκταθεί στο Ορμούζ»
21:28
«Το Κίεβο έπληξε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στο Όρενμπουργκ της Ρωσίας», λέει ο Ζελένσκι
21:17
Ληστεία στην Κάτω Τιθορέα: Ποινική δίωξη για πέντε κακουργήματα στους οκτώ συλληφθέντες
21:10
Εκτός κινδύνου ο 22χρονος παίκτης του Survivor - H ανακοίνωση της παραγωγής
21:06