ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του επισμηναγού Ν. Βασιλείου

Συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του επισμηναγού Ν. Βασιλείου
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Τη θλίψη του για τον θάνατο του επισμηναγού Νικόλαου Βασιλείου εκφράζει ο πολιτικός  κόσμος, μετά τη συντριβή του αεροσκάφους Τ-2 Βuckeye κοντά στη Σπάρτη.

«Η πατρίδα δεν θα τον ξεχάσει» έγραψε σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που παράλληλα συλλυπήθηκε την οικογένεια και τους οικείους του κυβερνήτη.

«Ο άδικος χαμός του άξιου και πολύπειρου επισμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας Νικόλαου Βασιλείου, την ώρα του καθήκοντος, μας γεμίζει βαθιά θλίψη» έγραψε ο κ. Τσίπρας, και συνέχισε: «Η πατρίδα δεν θα τον ξεχάσει».

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης:

«Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα τον άδικο χαμό του κυβερνήτη, επισμηναγού Νικολάου Βασιλείου, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου, πατέρα ανήλικων παιδιών, και στην Πολεμική Αεροπορία που έχασε έναν άξιο κι έμπειρο πιλότο, εν ώρα καθήκοντος».

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η «τόσο άδικη απώλειά του υπογραμμίζει τις δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων εκπαιδεύονται καθημερινά προκειμένου να υπερασπίζονται την ασφάλεια της πατρίδας μας».

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον θάνατο του επισμηναγού Νικόλαου Βασιλείου, που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος» έγραψε επίσης ο κ. Μητσοτάκης.

Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν μέσω ανακοινώσεων και ο ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ