Στην Αθήνα αύριο ο Στόλτενμπεργκ για συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα
Επίσκεψη "αστραπή" στην Αθήνα, για συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση, θα πραγματοποιήσει αύριο 6 Σεπτεμβρίου ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στα Σκόπια με την ηγεσία της πΓΔΜ. Αυτό ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, καλά ενημερωμένες πηγές του ΝΑΤΟ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Γ. Στόλτενμπεργκ θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να τον ενημερώσει για την υπό εξέλιξη ενταξιακή πορεία της πΓΔΜ, η οποία ξεκίνησε μετά την πρόσκληση που της απηύθυνε το ΝΑΤΟ στις 12 Ιουλίου 2018.
Η ενημέρωση από τον γ.γ. του ΝΑΤΟ θα έχει τη μορφή δείπνου εργασίας. Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, ο γ.γ. του ΝΑΤΟ θα αναχωρήσει από την Ελλάδα.
Νορβηγία: Έκλεισε διάδρομος στο αεροδρόμιο του Όσλο μετά από τον εντοπισμό drone
15:29
Ουκρανία: Χωρίς ρεύμα παραμένουν για τρίτη μέρα πάνω από 1.000 πολυκατοικίες στο Κίεβο
15:15
Ο Τραμπ προειδοποεί την Κούβα: «Τέλος το πετρέλαιο από Βενεζουέλα, κάντε συμφωνία πριν είναι αργά»
14:58
Όταν η ψηφιακή επιρροή γίνεται όπλο: Tο true crime ντοκιμαντέρ του Netflix που καθηλώνει
14:50