ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δέσμευση Γεννηματά για μείωση των φόρων για τις επιχειρήσεις στο 20%

Δέσμευση Γεννηματά για μείωση των φόρων για τις επιχειρήσεις στο 20%
Συνάντηση Γεννηματά με τα προεδρεία της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ EUROKINISSI

Για τη σταδιακή μείωση του φόρου στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από το 29% στο 20% δεσμεύτηκε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε το μεσημέρι με τα προεδρεία της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη και μετά την ολοκλήρωσή της η κ. Γεννηματά δήλωσε ότι «οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν τη δύναμη να επιταχύνουν το τρένο της ανάπτυξης και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας».

Επέκρινε την κυβέρνηση πως με την πολιτική που εφαρμόζει καθηλώνει και εξοντώνει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. «Αρκετά πια με τις ψεύτικες υποσχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Στεκόμαστε δίπλα τους. Το σχέδιο Ελλάδα που προτείνουμε στηρίζεται στη δυναμική τους και δίνει κίνητρα για επενδύσεις, ενίσχυση του ανταγωνισμού, της εξωστρέφειας και των εξαγωγών. Αποκαθιστούμε τη ρευστότητα, αλλάζουμε το κράτος, δίνουμε δεύτερη ευκαιρία σε αυτούς που πραγματικά προσπαθούν» τόνισε η κ. Γεννηματά, δίνοντας το στίγμα των προτάσεων του Κινήματος Αλλαγής και υποστηρίζοντας ότι «η Ελλάδα μπορεί με πολιτική αλλαγή και αλλαγή πολιτικής».

Επιπλέον, επισήμανε πως «όταν είμαστε πρωταθλητές στους φόρους, όπως διαπιστώνει ο ΟΟΣΑ, πάμε για υποβιβασμό στα θέματα ανάπτυξης και επενδύσεων» και υπογράμμισε: «Είναι δέσμευσή μας η μείωση των φόρων για τις επιχειρήσεις από το 29% στο 20%, η μείωση των φόρων στην παραγωγή και η ελάφρυνση των νοικοκυριών με πλήρη κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ