ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Το δημογραφικό εξελίσσεται σε απειλή για το μέλλον

Γεννηματά: Το δημογραφικό εξελίσσεται σε απειλή για το μέλλον
EUROKINISSI/ ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Επίσκεψη στο Χριστοδουλάκειο συγκρότημα πραγματοποίησε σήμερα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, συνοδευόμενη από το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και αντιπροσωπεία βουλευτών και στελεχών του Κινήματος Αλλαγής.

Μετά την επίσκεψη η Πρόεδρος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το δημογραφικό εξελίσσεται σε απειλή για το μέλλον. Είναι εθνική προτεραιότητα να ανατρέψουμε αυτή την αρνητική κατάσταση.

Πρώτο βήμα η στήριξη της οικογένειας. Δεν μπορεί να κόβονται τα επιδόματα των τριτέκνων και πολυτέκνων από την κυβέρνηση και να μένουν 35.000 παιδιά έξω από τους παιδικούς σταθμούς. Όλα τα παιδιά σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς. Είμαστε εδώ σε έναν παιδικό σταθμό του Δήμου της Αθήνας μαζί με το δήμαρχο. Κάνουν εξαιρετική δουλειά και είναι πραγματικά ένα πολύ θετικό παράδειγμα».

«Συστάθηκε πριν από λίγο καιρό με δική μας πρόταση, η διακομματική Επιτροπή στη Βουλή για το δημογραφικό, έχει έρθει η ώρα να προχωρήσει γρήγορα και να καταθέσει τις προτάσεις της», κατέληξε η κ. Γεννηματά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ