ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπυράκη: Ο Αλέξης Τσίπρας έχει πολύ βεβαρημένο παρελθόν και δεν έχει μέλλον

Σπυράκη: Ο Αλέξης Τσίπρας έχει πολύ βεβαρημένο παρελθόν και δεν έχει μέλλον
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν παράδοση στα ψέματα», σχολιάζει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Στη συνέντευξή της στη Realnews προσθέτει ότι ο Αλέξης Τσίπρας «έχει πλέον πολύ βεβαρημένο παρελθόν και δεν έχει μέλλον. Δεν τον πιστεύει κανένας πολίτης, επενδυτής, συνομιλητής».

Η κ. Σπυράκη ξεκαθαρίζει πως ο μεγάλος στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να αυξήσει τον ρυθμό ανάπτυξης και να τον ξεκολλήσει από το ισχνό 2%, ώστε οι πολίτες να σχεδιάσουν τη ζωή τους αφήνοντας πίσω τη μιζέρια.

Για το ασφαλιστικό σύστημα που θα εφαρμόσει η ΝΔ υποστηρίζει ότι «το νέο ασφαλιστικό σημαίνει ανταποδοτικές συντάξεις σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό αναπλήρωσης από αυτό του νόμου Κατρούγκαλου και άρα μεγαλύτερη εξασφάλιση για τους σημερινούς εργαζομένους».

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υποστηρίζει πως όση λάσπη και να εκτοξεύσει ο μηχανισμός του Μαξίμου οι πολίτες πλέον να είναι υποψιασμένοι, αναφερόμενη στην υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου. «Δεν θα πάμε χέρι- χέρι στον βούρκο. Τους αφήνουμε να απολαύσουν τα λασπόλουτρα μόνοι τους» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ αναφερόμενη στον πρόσφατο ανασχηματισμό και τη διεύρυνση που επιδίωξε ο Αλέξης Τσίπρας υποστηρίζει ότι οι επιλογές του πρωθυπουργού δεν έχουν πολιτικό αποτύπωμα.

Τέλος για τα σενάρια συνεργασίας με το Ποτάμι σημειώνει ότι «στις εκλογές συμπορευόμαστε με τους πολίτες που μοιράζονται μαζί μας το σχέδιο για μία Ελλάδα που δημιουργεί χωρίς ιδεοληψίες» και συμπληρώνει «το Ποτάμι έχει εκφράσει ένα τμήμα των πολιτών που συμμερίζονται αυτές τις ανησυχίες και αναζητούν προοπτική».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ