Καμμένος: Δημοψήφισμα, εκλογές ή μετάθεση της ψηφοφορίας για το ονοματολογικό της πΓΔΜ
«Θα κάνουμε τα πάντα για να μην οδηγηθούμε σε σύγκρουση και να φτάσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας, αλλά αν "ο κόμπος φτάσει στο χτένι" και έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, δεν έχουμε τη λαϊκή εντολή ούτε το δικαίωμα να παραχωρήσουμε το όνομα της Μακεδονίας», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Στην περίπτωση αυτή, όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί στην 83η ΔΕΘ, θα καταθέσει τρεις προτάσεις στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Η μία για δημοψήφισμα, η δεύτερη να γίνει η ψηφοφορία στη Βουλή μετά το πέρας της θητείας της σημερινής κυβέρνησης και η τρίτη για προσφυγή στις εκλογές.
Ο κ. Καμμένος, πάντως, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν πρόκειται να έρθει στην ελληνική Βουλή πριν από το καλοκαίρι του 2019 και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το ΠΑΣΟΚ να δηλώσουν τι στάση θα κρατήσουν.
Στη Μαδρίτη σήμερα ο Μητσοτάκης, θα δει τον Σάντσεθ: Η πρώτη επίσκεψη στην Ισπανία εδώ και 13 χρόνια - Η ατζέντα
08:37
10 λεπτά έντονης άσκησης αρκούν για να ενεργοποιήσουν τον οργανισμό ενάντια στον καρκίνο
08:27
Τα έκτακτα μέτρα λόγω ψύχους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Ανοίγουν αίθουσες για τους αστέγους
08:24
ΗΠΑ: Φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος που έκανε πορεία υπέρ του Ιράν - Δείτε βίντεο
08:19