Κίνημα Αλλαγής: Το μεταρρυθμιστικό προσωπείο του κ. Μητσοτάκη δεν πείθει
«Η χώρα δεν έχει ανάγκη από δεξιά επιστροφή», σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής για την ομιλία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη στην 83η ΔΕΘ, προσθέτοντας πως αυτό δεν χρειάζεται «ειδικότερα στο σταυροδρόμι που βρίσκεται η χώρα και με τα προβλήματα που συσσώρευσε η τετραετία Τσίπρα».
Το Κίνημα Αλλαγής σε σχετική ανακοίνωση τονίζει ότι «το μεταρρυθμιστικό προσωπείο του κ. Μητσοτάκη δεν πείθει και ο κόσμος είδε σήμερα και πολλά βαρίδια από το παρελθόν».
Επίσης, το ΚΙΝΑΛ επικρίνει τον κ. Μητσοτάκη ότι δεν προχώρησε σε κανενός είδους αυτοκριτική για τις ευθύνες της ΝΔ που συνέτειναν στη κρίση, ούτε ειπώθηκαν συγκεκριμένα πράγματα για το κοινωνικό κράτος σήμερα:
«Ούτε κουβέντα αυτοκριτικής δεν υπήρξε από τον κ Μητσοτάκη για τις ευθύνες της ΝΔ για την κρίση και για τα "Ζάππεια" που υπονόμευσαν την εθνική προσπάθεια.
Στην ομιλία του έλλειψε κάθε αναφορά για ένα σύγχρονο κράτος πρόνοιας και για την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης, που είναι σήμερα προτεραιότητα για να αποκατασταθεί η ενότητα του λαού μας» επισημαίνει χαρακτηριστικά το Κίνημα Αλλαγής και υπογραμμίζει: «Ο τόπος έχει ανάγκη από μια πραγματικά προοδευτική πολιτική. Αυτή που μόνο το Κίνημα Αλλαγής προτείνει και με την ψήφο των πολιτών μπορεί να διασφαλίσει».
Απολογείται σήμερα ο Γιώργος Τσαγκαράκης για το Ευαγγέλιο και τους πλαστούς πίνακες - Αρνείται τις κατηγορίες (vids)
08:54
Πικροδάφνη: Ένα από τα κύρια φυτά της ελληνικής χλωρίδας - Η εκπαίδευση, εναλλακτική της εκρίζωσης
08:50
Wall Street Journal: Σαουδική Αραβία και ΗΑΕ σκέφτονται να εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
08:45
Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης έχει πλέον τον αρχειακό του τόπο – Στον «αέρα» το kolokotronis-archive.org
08:40