Λεβέντης: Σε εξέλιξη σχέδιο αποστασίας κατά της Ένωσης Κεντρώων
«Σχέδιο αποστασίας εξυφαίνεται σε βάρος της Ένωσης Κεντρώων», κατήγγειλε σήμερα ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με αφορμή τη δήλωση του Αριστείδη Φωκά ότι πρόκειται να ανεξαρτητοποιηθεί.
«Σχέδιο ανωμαλίας είναι σε εξέλιξη» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπογραμμίζοντας παράλληλα «εγώ θα κάνω το παν να κρατηθεί η [κοινοβουλευτική] ομάδα» και «αφήνω την Ένωση Κεντρώων στα χεριά του λαού και ιδιαίτερα της Θεσσαλονίκης, που της έδωσε 7%».
Συμπλήρωσε πως «είναι το μόνο κόμμα που παρουσιάζει στις δημοσκοπήσεις κάποια αντοχή» και σε αυτό απέδωσε το ότι «άρχισε να φεύγει ένας-ένας, διότι πιστεύω είναι κύμα αποστασίας», ενώ σημείωσε «εγώ δεν έβαλα ανθρώπους με ιστορία».
Ερωτηθείς γιατί συμβαίνει αυτό, ο κ. Λεβέντης απάντησε ότι «ο χώρος του Κέντρου είναι η πολύφερνη νύφη».
Γερμανία: Ο στρατός σε πορεία αύξησης των στρατεύσιμων - Πάω απο 180 χιλιάδες εν ενεργεια προσωπικό
20:13
Η Μόσχα λέει ότι έπληξε δύο εμπορικά πλοία σε ουκρανικά λιμάνια
20:01
Στέιτ Ντιπάρτμεντ για GSI: Οι ΗΠΑ στηρίζουν την ενεργειακή ασφάλεια και συνεργασία στην Αν. Μεσόγειο
19:50
Γαλλία: Αποδοκιμασίες κατά του πρωθυπουργού Λεκορνί από πυρόπληκτους- Μέτρα ύψους 100 εκατ. ευρώ
19:38