Ένωση Κεντρώων: Να άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση ο Π. Καμμένος
Μετά τη δήλωση του κυβερνητικού εταίρου περί αποτυχίας του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ, η Ένωση Κεντρώων καλεί τον Πάνο Καμμένο να άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση.
«Αν ο κ. Καμμένος θέλει όντως να μην κυρωθεί στην ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, πρέπει τώρα να άρει την εμπιστοσύνη προς την Κυβέρνηση. Διαφορετικά, χάνεται το χαρτί του ΝΑΤΟ για την Ελλάδα και η μειοδοσία συντελείται» αναφέρει χαρακτηριστικά το κόμμα της αντιπολίτευσης.
Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων, οι Αμερικανοί πιέζουν το αποτέλεσμα να θεωρηθεί «ναι» και ο Ζάεφ να προχωρήσει αμέσως στις συνταγματικές αλλαγές στην ΠΓΔΜ. «Τώρα τα πολλά λόγια είναι φτώχια, όσοι δίνουν το Μακεδονία στηρίζουν Τσίπρα, όσοι δεν το δίνουν αποσύρουν την εμπιστοσύνη προς την Κυβέρνηση», καταλήγει η ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι κατά την πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει η Νέα Δημοκρατία τον περασμένο Ιούνιο σχετικά με Συμφωνία των Πρεσπών, η κυβερνητική πλειοψηφία «έχασε» τον τότε βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.
Πότε έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια» του ΕΝΦΙΑ - Ποιοι δικαιούνται απαλλαγή για δύο χρόνια
03:00
Πρόγραμμα «Μετεγκατάσταση»: Οι έξι βασικές αλλαγές - Ποιοι δικαιούνται τα 10 χιλιάδες ευρώ
02:00
Πόσο θα διαρκέσουν οι δημοπρασίες για τις οργανωμένες παραλίες και τους αιγιαλούς
01:00
Υποχρεωτική τιμολόγηση: Ποιες οι νέες προθεσμίες της ΑΑΔΕ - Ποιες επιχειρήσεις αφορά
00:30