Ομάδα αντιεξουσιαστών πίσω από τη φραστική επίθεση στον Π. Σκουρλέτη
Κείμενο ανάληψης ευθύνης απέστειλαν σε διαδικτυακούς ιστοτόπους διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου με την υπογραφή «Αντιμνημονιακοί», με τους συντάκτες να αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση σε βάρος του υπουργού Περιβάλλοντος Παναγιώτη Σκουρλέτη.
«Τη νύχτα του Σαββάτου 17/10, λίγες μόνο ώρες μετά την ψήφιση ενός ακόμα μνημονιακού πολυνομοσχεδίου, ο αριστερός υπουργός Π. Σκουρλέτης είχε τα μούτρα να “χαλαρώσει”, πίνοντας το ποτό του στο μπαρ Ερωδιός επί της οδού Καλλιδρομίου».
Μεταξύ άλλων οι συντάκτες του κειμένου σημειώνουν ότι «αντιληφθήκαμε την παρουσία του πράξαμε το αυτονόητο. Επιλέξαμε να του χαλάσουμε την βραδινή έξοδο, υπενθυμίζοντας του την ατομική και πολιτική ευθύνη που βαραίνει όποιον υπογραφει μνημόνια και επιβάλλει το βάθεμα της ταξικής αφαίμαξης και της κοινωνικής λεηλασίας».
Στο υστερόγραφο του κειμένου τους, οι συντάκτες του αναφέρονται στον ιδιοκτήτη του μπαρ, γράφοντας «το τιμολόγιο για την αποκατάσταση των ψευτοφθορών ( ένα τραπέζι και ένα τασάκι) να αποσταλεί στο υπουργείο», ενώ σε δεύτερο υστερόγραφο απευθύνονται «προς την σύζυγο του κ. Υπουργού».
SPONSORED
Συναγερμός για την εξαφάνιση 52χρονου από την Τρίπολη - Αγνοείται εδώ και μία εβδομάδα (pic)
18:42
Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Γραμμές 6 και 7 του Τραμ - Πότε τίθενται σε ισχύ
18:34
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Το Final Four της Αθήνας θα είναι το αρτιότερο που έχει γίνει»
18:25
Κυρώσεις σε βάρος Ισραηλινών εποίκων συμφώνησαν οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ - Αντιδρά το Ισραήλ
18:17