Η Κατερίνα Μπατζελή υποψήφια του Κινήματος Αλλαγής στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κινήματος Αλλαγής Στερεάς Ελλάδας συνεδρίασε χθες το βράδυ στη Λαμία και αποφάσισε ομόφωνα την πολιτική στήριξη της Κατερίνας Μπατζελή ως επικεφαλής ευρείας αυτοδιοικητικής παράταξης, που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Η Κατερίνα Μπατζελή είναι έμπειρο πολιτικό στέλεχος, τέως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ευρωβουλευτής κσι βουλευτής Φθιώτιδας.
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε τονίζεται, μεταξύ άλλων, πως υπάρχει «απόλυτη βεβαιότητα ότι η κοινωνία της Στερεάς Ελλάδας θα αγκαλιάσει την υποψηφιότητα της Κατερίνας Μπατζελή και της παράταξης στην οποία θα είναι επικεφαλής. Παράταξη ανοικτή σε όλους εκείνους που εγγυώνται και πιστεύουν στην ασφάλεια των πολιτών, στη δημιουργία, στη διαφάνεια, στη συλλογικότητα, στην εμπιστοσύνη στους θεσμούς, στις αξίες της Δημοκρατίας και της πολιτικής αυτονομίας της Περιφέρειας».
Χειμερινές εκπτώσεις: «Πρεμιέρα» τη Δευτέρα 12/01 - Τι να προσέξουν οι καταναλωτές
03:00
Πώς θα αυξηθεί η προσφορά των ακινήτων στην αγορά - Παρεμβάσεις και μέτρα
02:00
Σταθερή παραμένει η τιμή της κιλοβατώρας στο πράσινο τιμολόγιο Ιανουαρίου της ΔΕΗ - Έκπτωση 11%
01:00
Voucher κοινωνικού τουρισμού: Ποιες περιοχές καλύπτει και ποια τα οφέλη για τους κατόχους
00:30