Νέα παράταση παίρνει η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία
Σε κόντρα ήρθαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά υποθέσεις σκανδάλων στο χώρο της υγείας, για το χρόνο ολοκλήρωσης των εργασιών της. Τελικά αποφασίστηκε να ζητηθεί από την Ολομέλεια παράταση μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.
Η ΝΔ ζήτησε να παραταθεί πρότεινε ο χρόνος εργασιών της επιτροπής μέχρι τον Μάιο προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση του φαρμάκου, καταγγέλλοντας για απόπειρα συγκάλυψης εκ μέρους της συγκυβέρνησης, που απέρριψε την πρόταση της.
Υπήρξε ένταση και στο τέλος αποφασίστηκε να κληθούν στην επόμενη συνεδρίαση οι τρεις πραγματογνώμονες που επικύρωσαν το έλλειμμα του "Ερρίκος Ντυνάν". Στη μεθεπόμενη συνεδρίαση θα κληθεί ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΦ Δημήτρης Λιντζτέρης, αίτημα που είχε καταθέσει η βουλευτής της ΔΗΣΥ Εύη Χριστοφιλοπούλου. ΝΔ και ΔΗΣΥ ζήτησαν να κληθεί η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου με την ιδιότητα της πρώην υπουργού Υγείας, αλλά απορρίφθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ.
SPONSORED
Nέο επίδομα ηλεκτρικού ρεύματος: Πόσο πιθανό το σενάριο - Ποια οκτώ μέτρα βρίσκονται σε ισχύ
03:00
Eurovision 2026: Πρώτη η Βουλγαρία με το «Bangaranga» - Στην 10η θέση ο Akylas με το Ferto
02:00
Ποιες προθεσμίες δόθηκαν για τα Προγράμματα «Εξοικονομώ» - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
01:00