Η ΝΔ αλλάζει λογότυπο
Μεγάλη πολιτική εκδήλωση για τα 44 χρόνια ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει η Πειραιώς την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, στο Μουσείο Μπενάκη.
Στις συμβολικές «εκπλήξεις» της εκδήλωσης αναμένεται να είναι η παρουσίαση του νέου λογότυπου του κόμματος, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για γραφιστικό επανασχεδιασμό του πυρσού, στο πλαίσιο συνύπαρξης του «παλιού» και «νέου» που επιδιώκει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το σήμα της Νέας Δημοκρατίας είχε αλλάξει ξανά το 2011, με πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά, ο πυρσός είχε βγει και είχε αντικατασταθεί με μια τεθλασμένη γραμμή προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις σε κύκλους του κόμματος.
Σημειώνεται ότι στο Μουσείο Μπενάκη θα παρευρεθούν οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, καθώς και το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.
Αστυνομική επιχείρηση στο Νέο Κόσμο: Δύο συλλήψεις μελών συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικά
22:16
Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ
22:05
Έντονη αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την παραίτηση Γκίλφοΐλ
21:59
Εκρήξεις ακούστηκαν σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην πόλη Σαναά - Είχαν προηγηθεί απειλές των Χούθι
21:50