Η ΝΔ αλλάζει λογότυπο
Μεγάλη πολιτική εκδήλωση για τα 44 χρόνια ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει η Πειραιώς την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, στο Μουσείο Μπενάκη.
Στις συμβολικές «εκπλήξεις» της εκδήλωσης αναμένεται να είναι η παρουσίαση του νέου λογότυπου του κόμματος, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για γραφιστικό επανασχεδιασμό του πυρσού, στο πλαίσιο συνύπαρξης του «παλιού» και «νέου» που επιδιώκει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το σήμα της Νέας Δημοκρατίας είχε αλλάξει ξανά το 2011, με πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά, ο πυρσός είχε βγει και είχε αντικατασταθεί με μια τεθλασμένη γραμμή προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις σε κύκλους του κόμματος.
Σημειώνεται ότι στο Μουσείο Μπενάκη θα παρευρεθούν οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, καθώς και το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.
Καρδίτσα: Μόνο υλικές ζημιές από τον ισχυρό σεισμό 4,8 Ρίχτερ - Ψυχραιμία συνιστά ο δήμος Αγράφων (vids)
14:50
CNNi: Το Ιράν κλιμακώνει τον πόλεμο με επιθέσεις σε πλοία στα Στενά του Ορμούζ - Ποιο το διακύβευμα
14:49
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από την ερχόμενη Πέμπτη: Τετραήμερο με βροχές, καταιγίδες, σκόνη και πτώση της θερμοκρασίας
14:39
Η ΕΕ επενδύει στις κρίσιμες πρώτες ύλες - Το σχέδιο RESourceEU και ο ρόλος της Ελλάδας
14:39