ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αδειάζει» Δανέλλη και «φλερτάρει» με ΝΔ ο Αμυράς για το Σκοπιανό

«Αδειάζει» Δανέλλη και «φλερτάρει» με ΝΔ ο Αμυράς για το Σκοπιανό
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σαφείς αποστάσεις τόσο από τον Σταύρο Θεοδωράκη που δήλωσε πως πρέπει να στηριχθεί η συμφωνία των Πρεσπών, όσο και από τον Σπύρο Δανέλλη που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για να περάσει η συμφωνία από τη Βουλή, κράτησε ο Γιώργος Αμυράς.

Ο βουλευτής του Ποταμιού που από την πρώτη στιγμή είδε αρνητικά τη συμφωνία, σε παρέμβασή του στο νομοσχέδιο Σπίρτζη που συζητείται στην Ολομέλεια, έριξε καρφιά και προς τις δύο πλευρές.

«Το Ποτάμι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ή στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή σε οποίο άλλο σχήμα, συνδεόμενη αυτή η ψήφος με τη συμφωνία των Πρεσπών», είπε δείχνοντας πως τον Σπύρο Δανέλλη.

«Το ξαναλέω, ούτε ένας από τους βουλευτές του Ποταμιού δεν θα ψηφίσει, δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ για το θέμα των Πρεσπών. Διότι δεν υπάρχει πιθανότητα να κάνει τέτοια μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα οποιοσδήποτε βουλευτής του Ποταμιού, όταν πριν από λίγους μήνες είχαμε ψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας κατά της κυβέρνησης. Και όσοι μας ακούνε να ξέρουν ότι το Ποτάμι δεν θα δώσει ούτε μία ψήφο εμπιστοσύνης συνδεόμενη με το θέμα των Πρεσπών», πρόσθεσε.

Περισσότερο κοντά στη θέση της ΝΔ, συνέχισε λέγοντας: «Αφήστε που η συμφωνία των Πρεσπών όπως βλέπετε δεν έγινε αποδεκτή από τους πολίτες της γειτονικής χώρας. Άρα, τα πράγματα όλα μηδενίζονται, το κοντέρ μηδενίζεται και πάμε φτου κι από την αρχή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ