Την υποψηφιότητά του για το δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Ψωμιάδης
Την υποψηφιότητά του για το δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, πρώην νομάρχης της πόλης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.
«Το όνειρο μου είναι επειδή ξεκίνησα από το δήμο Θεσσαλονίκης, είναι να καταλήξω εκεί. Εδώ και δύο μέρες και το λέω πρώτη φορά δημόσια, έχω πάρει την απόφαση κάτω από κάποιες προϋποθέσεις, που το επόμενο διάστημα θα λυθούν, να διεκδικήσω το δήμο Θεσσαλονίκης», ανέφερε ο κ. Ψωμιάδης στο radio1d.gr και την εκπομπή "Εκλεκτικές Συγγένειες".
«Δεν μπορεί να αφήσουμε σε κάποιους τη Θεσσαλονίκη να είναι ακόμα πιο παραμελημένη. Δεν μπορεί κάποιους να τους αφήσουμε να κάνουν τη Θεσσαλονίκη μας Σκοπιανή. Η Μακεδονία δεν πωλείται. Δεν νοικιάζεται. Δεν την διαπραγματευόμαστε», τόνισε.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Γαλλία: Εξηγήσεις ζητεί ο πρωθυπουργός για παραλείψεις σε σχέση με την 11χρονη αγνοούμενη Λιανά
11:42
CULTURE
Ο Τζέισον Στέιθαμ επιστρέφει με τη νέα του ταινία και έναν τίτλο που ήδη συζητιέται
11:40
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2026: Απαιτητική η Χημεία, αναμενόμενα τα θέματα σε Πληροφορική και Λατινικά
11:32
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: 35χρονη ενεργοποίησε το panic button όταν την απείλησε ο πρώην σύζυγός της σε καφετέρια
11:31
ΠΟΛΙΤΙΚΗ