Καταγγελία Γαβρόγλου για επιτήδειους που θέλησαν να μπουν σε ΑΕΙ-ΤΕΙ... μέσω Μάνδρας
Στην καταγγελία ότι κάποιοι επιτήδειοι παρουσίασαν ως τόπο κατοικίας τους τη Μάνδρα, προκειμένου να τύχουν των ευεργετικών διατάξεων του νόμου για την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια, προχώρησε από το βήμα της Βουλής ο Κώστας Γαβρόγλου.
«Ανακαλύπτουμε λοιπόν, ότι υπάρχουν αλλαγές μόνιμης κατοικίας… Άνθρωποι που ήταν αλλού στα καλά καθούμενα εμφανίζονται σε μόνιμη κατοικία στη Μάνδρα. Λέω, λοιπόν, ότι υπάρχει ένα ποσοστό στην κοινωνία μας που κάθε φορά προσπαθεί να εκμεταλλευθεί μια διάταξη που ο πυρήνας της είναι σωστός», είπε, αποφεύγοντας ωστόσο, να αναφέρει τον αριθμό εκείνων που επιχείρησαν να επωφεληθούν του νόμου.
Αφορμή στάθηκε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Τάσου Δημοσχάκη για τους λόγους που η κυβέρνηση δεν ενέταξε τη Σαμοθράκη στην ευνοϊκή ρύθμιση για την εισαγωγή μαθητών πληγέντων περιοχών σε ΑΕΙ-ΤΕΙ. «Είναι δυνατόν να συγκρίνετε τη Μάνδρα; Είχαμε νεκρούς. Είχαμε μήνες ολόκληρους για να μπει μια τοπική κοινωνία σε κανονικότητα», σχολίασε ο υπουργός Παιδείας.
SPONSORED
Περιφέρεια Αττικής: Κατασχέθηκαν 5,3 τόνοι ακατάλληλου κρέατος - Χαρδαλιάς: «Τέλος στην ασυδοσία»
12:00
«Σκορπιός μεγάλος σαν γάτα»: 10 θανατηφόρα προϊστορικά έντομα, τα πιο τρομακτικά που έζησαν ποτέ
11:56
Γιώργος Σουφλιάς: Βαθιά συγκίνηση στο τελευταίο αντίο - Παρών ο Μητσοτάκης, πλήθος πολιτικού κόσμου
11:50
Καιρός: «Έρχεται» ψυχρή αέρια μάζα από τα Βαλκάνια - Αστάθεια με βροχές και πτώση θερμοκρασίας
11:48