ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Η ρύθμιση των δανειοληπτών σε ποσοστά ίσα με των funds

Λεβέντης: Η ρύθμιση των δανειοληπτών σε ποσοστά ίσα με των funds
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Την εξάμηνη παράταση για τους δανειολήπτες που θέλουν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους σε ποσοστά ίσα με εκείνα που αγοράζουν τα funds, ζήτησε ο Βασίλης Λεβέντης, σε αποψινή εκδήλωση του κόμματός του.

«Θα μπούμε εμπόδιο στο έγκλημα που πάει να γίνει με τα κόκκινα δάνεια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στη Νέα Δημοκρατία για τη στάση της στο Σκοπιανό, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι δεν έχει ξεκάθαρη θέση και πατάει σε δύο βάρκες.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμφωνεί με το όνομα "Μακεδονία" και διαχωρίζει τη θέση του μόνο στη γλώσσα και την εθνότητα» ανέφερε, σημειώνοντας ότι «θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη όσοι υπέγραψαν τη Συμφωνία των Πρεσπών».

«Η Ένωση Κεντρώων δεν θα αφήσει να διαπραχθεί το έγκλημα της παράδοσης του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια» είπε, εκτιμώντας ότι «ότι το όνομα της Μακεδονίας γεννά από μόνο του αλυτρωτισμό» και σχολιάζοντας το δημοψήφισμα στη γειτονική χώρα, είπε πως «όσοι απείχαν, δεν διαφωνούν απλά με τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά θέλουν τη Θεσσαλονίκη, έχοντας πάντα στο μυαλό τους τη μεγάλη "Μακεδονία του Αιγαίου"».

Ο κ. Λεβέντης σχολίασε ακόμη την πτώση των τραπεζικών μετοχών στο Χρηματιστήριο λέγοντας ότι «τώρα η κυβέρνηση βλέπει πρόβλημα στην οικονομία» και κάλεσε όλα τα κόμματα να συνεννοηθούν για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος.

Για τις συντάξεις, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι «ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έκοψαν τις συντάξεις και τώρα ζητούν να καταργηθεί το μέτρο που ψήφισε η κυβέρνηση». Τέλος, αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι στους μεγάλους δήμους θα κατεβάσει υποψηφίους του κόμματός του και πως δεν θα στηρίξει υποψηφίους που έχουν «χρίσματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ