Μάτις: Η Ελλάδα είναι ένας εξαιρετικός και σταθερός σύμμαχος των ΗΠΑ
Τον ρόλο της Ελλάδας ως φίλης χώρας απέναντι στις ΗΠΑ εξήρε το βράδυ της Τρίτης (09/10/2018) ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, Τζέιμς Μάτις, σε δηλώσεις του από το Πεντάγωνο.
Λίγο πριν από τη συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό του, Πάνο Καμμένο, ο κ. Μάτις επανέλαβε τη θέση της Ουάσινγκτον για τη σπουδαιότητα της χώρας μας, χαρακτηρίζοντάς τη ως ένα σταθερό κι εξαιρετικό σύμμαχο.
«Ο κόλπος της Σούδας είναι ένα από τα πιο σημαντικά λιμάνια προσέγγισης στη Μεσόγειο και σε κάθε άλλο μέρος του ΝΑΤΟ. Και έχουμε πολύ στενή συνεργασία συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών μου επαφών με τον υπουργό Άμυνας. (Η Ελλάδα) είναι ένας εξαιρετικός σύμμαχος σε όλους τους τομείς από τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης ως τη στήριξη που παρέχουν στις ναυτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ και τη στρατιωτική μας συνεργασία συν τη διπλωματική μας συνεργασία στις Βρυξέλλες», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ.
Κοινωνικός Τουρισμός: Διακοπές έως τις 30 Ιουνίου - Επιδότηση και στα ακτοπλοϊκά
04:00
Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της 4Κ/2025 για 37 θέσεις στην ΕΥΑΘ από ΑΣΕΠ
03:00
Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
02:00
Συνεχίζονται τα εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής από την ΔΥΠΑ
01:00