Συλλυπητήρια του Προκόπη Παυλόπουλου στη χήρα του 44χρονου υποπλοίαρχου
Με τη χήρα του 44χρονου υποπλοίαρχου του Λιμενικού Σώματος, Κυριάκου Παπαδόπουλου, Ιγνατία Πικέλη, επικοινώνησε ο Προκόπης Παυλόπουλος, εκφράζοντάς της τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τής τόνισε ότι ο εκλιπών σύζυγός της «εκτός από γενναίος αξιωματικός υπήρξε ένας μεγάλος Άνθρωπος, άξιος εκπρόσωπος της Ελληνικής Ψυχής και του Ελληνικού Πολιτισμού».
Τέλος, τη διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία θα είναι πάντα δίπλα της.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που ως κυβερνήτης του περιπολικού σκάφους ΠΛΣ 602 σκάφους στη Μυτιλήνη, σηματοδότησε τους ηρωικούς αγώνες των στελεχών του Λιμενικού Σώματος να σώσουν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που περνούσαν στα ελληνικά νησιά την περίοδο 2015 – 2016, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το περασμένο βράδυ, από ανακοπή καρδιάς.
Πρόγραμμα «Μετεγκατάσταση»: Οι έξι βασικές αλλαγές - Ποιοι δικαιούνται τα 10 χιλιάδες ευρώ
02:00
Πόσο θα διαρκέσουν οι δημοπρασίες για τις οργανωμένες παραλίες και τους αιγιαλούς
01:00
Υποχρεωτική τιμολόγηση: Ποιες οι νέες προθεσμίες της ΑΑΔΕ - Ποιες επιχειρήσεις αφορά
00:30
ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ : Φλέγεται η Μέση Ανατολή: Νεκρός ο Χαμενεΐ λέει ο Τραμπ - Απειλές Ιράν σε ΗΠΑ και Ισραήλ
23:59