ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευόπουλος: Εγώ και η οικογένειά μου δεχόμαστε απειλές και ύβρεις για τον νόμο μου

Παρασκευόπουλος: Εγώ και η οικογένειά μου δεχόμαστε απειλές και ύβρεις για τον νόμο μου
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

Απειλές αποκάλυψε ότι δέχεται ο Νίκος Παρασκευόπουλος για το νόμο που αφορά στην αποσυμφόρηση των φυλακών.

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης που έχει δέχεται τα πυρά της αντιπολίτευσης για τις διατάξεις του νόμου που αποκαλείται «νόμος Παρασκευόπουλου», ανέφερε στη βουλή, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για το πόθεν έσχες, πως έχει δεχθεί απειλές τόσο ο ίδιος όσο κι η οικογένειά του.

«Έχω δεχτεί και απειλές και ύβρεις για προσωπικά και για την οικογένειας μου. Αλλά πιστεύω πως ο πραγματικός στόχος όλων αυτών των ενεργειών δεν είμαι εγώ αλλά οι φιλελεύθερες ρυθμίσεις του νόμου και οι διατάξεις που ευνοούν τα ανθρώπινα δικαιώματα που έμεινε να ονομάζεται νόμος Παρασκευόπουλου», είπε και πρόσθεσε πως στόχος δεν είναι το πρόσωπό του αλλά η πολιτική σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. «Δεν σπεύδω να θέτω προσωπικό ζήτημα κάθε φορά, αλλά όλα έχουν τα όρια τους», επεσήμανε.

Η ΝΔ έχει δεσμευθεί ότι ως κυβέρνηση θα καταργήσει το νόμο.

Το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στο πόθεν έσχες ψηφίστηκε με ευρύτατη πλειοψηφία από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Υπέρ τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΣΥ, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ και Ποτάμι, ενώ επιφυλάχθηκαν για την Ολομέλεια ΝΔ, η Ένωση Κεντρώων και η Χρυσή Αυγή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ