Παπακώστα: Ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και σύνεση με προτεραιότητα την ασφάλεια
Ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και σύνεση συνέστησε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, μετά την επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τέσσερις αστυνομικοί.
Η κ. Παπακώστα η οποία παρέστη στις εκδηλώσεις για την 106η επέτειο της απελευθέρωσης της Κατερίνης από τον τουρκικό ζυγό, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, τόνισε στην ανάρτησή της:
«Η Δράση δηλώνει προτεραιότητες. Δρούμε με προτεραιότητα την Ασφάλεια ώστε να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς οι πολίτες. Αντιδρούν οι χρόνιες παθογένειες. Δημαγωγούν όσοι δεν έχουν γνώση αλλά και επίγνωση. Ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση, σύνεση όλων, ιδίως όσοι είχαν και σφραγίδα και υπογραφή αλλά οι προτεραιότητες τους ήταν άλλες. Οι Τιμητές έφυγαν με την πτώση της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και οι τυχόν ,σημερινοί μιμητές τους ανεπίγνωστοι».
Amazon MGM: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ για το «Ali G: Who Iz I?» με τον Σάσα Μπάρον Κόεν
12:30
Καταστράφηκε αποθήκη ρωσικού γίγαντα ηλεκτρονικού εμπορίου που χτυπήθηκε από ουκρανικά drones
12:22
Ποιος θα κληρονομήσει την αυτοκρατορία της Πάρτον - Η περιουσία και το φιλανθρωπικό της έργο
12:20
Δύο Silver Βραβεία για την AstraZeneca στα Diversity, Equity & Inclusion Awards 2026
12:09