ΝΔ: Τσίπρας - Καμμένος - Κοτζιάς να δημοσιοποιήσουν τα απόρρητα μυστικά τους
Επικρίσεις ως προς τον τρόπο που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. χειρίζεται το ζήτημα των μυστικών κονδυλίων του κράτους, διατυπώνει σήμερα η Νέα Δημοκρατία, η οποία και κατηγορεί ευθέως τους κυρίους Τσίπρα, Καμμένο και Κοτζιά.
«Όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη διαχείριση των μυστικών κονδυλίων του κράτους αποτελούν μείζον πολιτικό ζήτημα. Ο κ. Καμμένος που κατήγγειλε τον κ. Κοτζιά για αδιαφανείς διαδικασίες στη διάθεση των απόρρητων κονδυλίων του ΥΠ.ΕΞ. οφείλει σήμερα κι όλας να δημοσιοποιήσει ό,τι στοιχεία έχει. Όπως και ο κ. Κοτζιάς που προφανώς δεν ζήτησε τυχαία να ελεγχθούν τα κονδύλια που διαχειρίζεται ο κ. Καμμένος ως υπουργός Άμυνας», σημειώνει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.
«Η διαχείριση των κρατικών κονδυλίων δεν αφορά μόνο τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες και τους αλληλοεκβιαζόμενους συναρχηγούς της, αλλά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας», υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.
«Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Τσίπρας οφείλουν να δώσουν στους πολίτες ξεκάθαρες απαντήσεις», καταλήγει η ΝΔ.
Αίτημα να κηρυχθεί η Λήμνος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης: Χωρίς νερό η Μύρινα, κλειστά σχολεία
12:19
Συνεχίζονται οι έρευνες στο Βελούχι για τον αγνοούμενο ορειβάτη - Δεν ευνοούν οι καιρικές συνθήκες
12:15
50.000 καρναβαλιστές στους δρόμους της Πάτρας - Σήμερα η μεγάλη παρέλαση και η λαμπερή τελετή λήξης
12:10
Τσουκαλάς: Δεν περιμέναμε την Καθαρά Δευτέρα για να καταλάβουμε πως η κυβέρνηση πετάει μονίμως χαρταετό
12:02