Μαξίμου: Η ΝΔ αντί να λαϊκίζει να πει πού διατέθηκαν τα ειδικά κονδύλια κατά τη διακυβέρνησή της
Επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπολύει το Μαξίμου αναφορικά με τα ειδικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών, με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού να κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για λαϊκισμό και να την προτρέπει να προχωρήσει σε ελέγχους κατά τη διάρκεια της δικής της διακυβέρνησης.
«Από το 2017, με πρωτοβουλία του Νίκου Κοτζιά και της ελληνικής κυβέρνησης, ενημερώνεται αναλυτικά η Βουλή των Ελλήνων για τη χρήση των ειδικών κονδυλίων του Υπουργείου Εξωτερικών» αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση, και συμπληρώνει: «Η ΝΔ λοιπόν, αντί να λαϊκίζει, καλό θα ήταν να μας πει πού διατέθηκαν τα ειδικά κονδύλια κατά τις περιόδους της δικής της διακυβέρνησης, όταν οι Υπουργοί Εξωτερικών ήταν πλήρως ανεξέλεγκτοι».
Κλείνοντας, το Μαξίμου υπογραμμίζει ότι η Ντόρα Μπακογιάννη και η Νέα Δημοκρατία είναι οι «τελευταίοι που μπορούν να κουνήσουν το δάχτυλο» είτε στον Νίκο Κοτζιά είτε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
ΔΥΠΑ: Επιδότηση έως 14.220 ευρώ για επιχειρήσεις - Πού θα κάνετε αίτηση
05:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Διακοπές έως τις 30 Ιουνίου - Επιδότηση και στα ακτοπλοϊκά
04:00
Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της 4Κ/2025 για 37 θέσεις στην ΕΥΑΘ από ΑΣΕΠ
03:00
Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
02:00