ΝΔ: Κάτι φοβάται ο πρωθυπουργός και δεν δημοσιοποιεί την επιστολή παραίτησης Κοτζιά
«Όταν ο υπουργός Εξωτερικών προκαλεί τον πρωθυπουργό να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησής του και εκείνος το αρνείται, τότε σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός κάτι φοβάται», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για την άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησης του Νίκου Κοτζιά.
«Η αλήθεια όμως αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Διότι υποθέτουμε πώς ο κ. Κοτζιάς δεν θα διστάσει πλέον να δημοσιοποιήσει εκείνος όσα ο κ. Τσίπρας θέλει να κρύψει από τους πολίτες», προσθέτει.
Σημειώνεται ότι ερωτηθείς εάν θα δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησης του Νίκου Κοτζιά, όπως άλλωστε ζήτησε χτες ο τέως υπουργός Εξωτερικών, ο κ. Τσίπρας απάντησε πως ενημερώθηκε πως υπάρχει μια άκρως εμπιστευτική επιστολή στο γραφείο του και μόλις επιστρέψει στην Αθήνα θα τη διαβάσει με προσοχή.
«Δεν δημοσιοποιώ αυστηρά προσωπικές επιστολές» είπε, ωστόσο, ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από τις Βρυξέλλες.
Ο Ζελένσκι ελπίζει πως οι πιέσεις προς τη Μόσχα θα φέρουν την ειρήνη το φθινόπωρο
20:13
Ο φετινός Ιούλιος ήταν ο πιο άνυδρος που έχει καταγραφεί από το 1836 στη Βρετανία
20:01
«Brand New Day»: Το κοινό αποθεώνει την καλύτερη, μέχρι στιγμής, ταινία του Τομ Χόλαντ ως Spider-Man
19:49
Πληρωμές Ιουλίου ΔΥΠΑ – Πάνω από 155 εκ. ευρώ σε ανέργους, σπουδαστές και γονείς
19:30