ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κακλαμάνης: «Θα προστατέψει επιτέλους η κυβέρνηση τα Πανεπιστήμια από την ανομία;»

Κακλαμάνης: «Θα προστατέψει επιτέλους η κυβέρνηση τα Πανεπιστήμια από την ανομία;»
eurokinissi/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Την προστασία των πανεπιστημίων από τους διακινητές ναρκωτικών και λαθραίων προϊόντων, που τα έχουν μετατρέψει σε χώρους ανομίας, ζητά με ερώτησή του στη Βουλή ο Νικήτας Κακλαμάνης, καλώντας την κυβέρνηση να λάβει όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους φοιτητές. 

Ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος του Σώματος που θυμίζει ότι είχε καταθέσει και προ 14 μηνών παρόμοια ερώτηση στην κυβέρνηση αλλά η απάντηση που είχε λάβει από τον τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα ήταν «περί ανέμων και υδάτων», τονίζει ότι η κατάσταση εντός και εκτός ΑΕΙ έχει καταστεί πλέον ανεξέλεγκτη.

«Στην Ελλάδα του 2018 με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα πανεπιστήμια της χώρας έφτασαν στο σημείο να μετατρέπονται σε γκέτο παρανόμων και κουκουλοφόρων υποχρεώνοντας τις Πρυτανικές Αρχές να βάζουν λουκέτο, αφού δεν μπορούν να διδάξουν, πρόκειται για πρωτοφανή γεγονότα, που δεν συμβαίνουν σε κανένα ευνομούμενο κράτος του κόσμου. Όχι, κύριοι της κυβέρνησης, η ελληνική παιδεία αξίζει κάτι καλύτερο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ