Ρ. Σβίγκου για προφυλάκιση Παπαντωνίου: Θα βρει να μας πει κάτι ο κ. Σημίτης;
Εξηγήσεις από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη ζητάει η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, αναφορικά με την προφυλάκιση του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, για την υπόθεση νομιμοποίησης ποσού ύψους 2,8 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων προερχόμενων από παράνομες αμοιβές.
«Το "κοινωνικό φαινόμενο" της διαφθοράς αποκαλύφθηκε και πάλι, αυτήν τη φορά στο πρόσωπο του Γ. Παπαντωνίου, ενός από τα πιο εξέχοντα μέλη των κυβερνήσεων Σημίτη», αναφέρει, σε ανάρτησή της στο twitter, η Ράνια Σβίγκου.
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται στον πρώην πρωθυπουργό ο οποίος τον Μάρτιο του 2017, σε συνέντευξή του στον «Σκάι» είχε χαρακτηρίσει τη διαφθορά «κοινωνικό φαινόμενο» σχολιάζοντας φράση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα «αν οι υπουργοί μου εμπλέκονταν σε εξεταστικές, προανακριτικές, δεν θα γυρνούσα να κάνω το σοφό».
«Θα βρει κάτι να μας πει ο πρώην πρωθυπουργός και Νέστορας του «εκσυγχρονισμού» κ. Σημίτης για τον υπουργό του;» καταλήγει η κ. Σβίγκου.
Από σήμερα οι έλεγχοι για τα ακαθάριστα οικόπεδα - Πρόστιμα από 100 έως 5.000 ευρώ αλλά και φυλάκιση
09:45
Το Volos Defence Hub μεγαλώνει - Η Metlen εγκαινιάζει τη νέα μονάδα της M Technologies
09:39
Δημοσκόπηση Interview: Πρωτιά για τη ΝΔ, παγιώνεται στη δεύτερη θέση η ΕΛ.Α.Σ., τρίτο το ΠΑΣΟΚ
09:39
Μνημόνιο Συνεργασίας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών-Παπαστράτου στο πλαίσιο της FutuReady Greece
09:27