Γεννηματά: Η κυβέρνηση κάνει τον Πόντιο Πιλάτο για τους πλειστηριασμούς
Νομοθετική πρωτοβουλία για παράταση του νόμου 3869/2010 που ψήφισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς προανήγγειλε σήμερα η Φώφη Γεννηματά.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επεσήμανε ότι «χιλιάδες πλειστηριασμοί ακόμη και πρώτης κατοικίας είναι προ των πυλών. Η κατάσταση θα γίνει δραματική, μια και σε λίγο "λήγει" και η προστασία για τους πιο αδύναμους που προβλέπει ο νόμος 3869/2010 του ΠΑΣΟΚ».
Η κυρία Γεννηματά κατηγόρησε τη κυβέρνηση ότι «παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο και περί άλλων τυρβάζει».
«Το Κίνημα Αλλαγής θα καταθέσει άμεσα πρόταση Νόμου για την παράταση της προστασίας που διασφαλίζει ο νόμος του ΠΑΣΟΚ του 2010. Εμείς με την αξιοπρέπεια των πολιτών δεν παίζουμε», υπογράμμισε η ίδια.
Συνάντηση Τσιάρα με εκπροσώπους των αγροτικών μπλόκων Καρδίτσας - Τι συζητήθηκε
17:24
ΕΟΔΑΣΑΑΜ για Τέμπη: Τι έδειξαν οι αναλύσεις πυραντοχής στα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας
17:10
Τι προβλέπει το Σύνταγμα για την Αναθεώρηση
17:01
Συνελήφθη στο Ιράν σεναριογράφος υποψήφιας για Όσκαρ ταινίας - «Η βία γίνεται μεταδοτική»
16:57